redacció del projecte educatiu del Museu de l’Empordà

El passat divendres l’Ajuntament de Figueres va presentat el projecte MuseuEmpordàLab, un laboratori per a la innovació en els espais museístics i d’exposició, i la primera acció que s’ha dut a terme per desenvolupar-lo: la redacció del projecte educatiu del Museu de l’Empordà.
Tinc la sort de treballar en aquest projecte que dóna resposta als reptes que s’han marcat la nova direcció de l’entitat per d’enfortir la vinculació amb la societat a nivell d’accés, de participació i d’educació.  
En aquest sentit oferim una metodologia basada en el Manual Thinking i/o LEGO Serious Pla.Cada taller respon a un conjunt de preguntes que articulen la resolució de les possibles problemàtiques a resoldre, cada dinàmica s’acaba responen amb el conseqüent redacció del pla d’accions seguint les pautes i els reptes marcats a les dinàmiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *