imatges innocents ?

Una imatge és una visió recreada o reproduïda. És una aparació – o un conjunt d’aparicions- extreta del lloc i del temps on va aparèixer originalment i que ha estat conservada un moment o uns quants segles. Tota imat

ge, fins i tot una fotografia, comporta una manera de mirar (…). Cada cop que en mire

m una, som poc o molt concients que la persona que la va fer va triar aqueslla vista entre una infinitat d’altres vistes possibles. I això és cert fins i tot quan es tradcte de la foto de família més informal (…) Tot i que cada imatge implica una manera de mirar concreta, la nostra percepció, o apreciació, també depèn de la manera com nosaltres veiem les coses. 

Imatge= Mirada autor+Mirada del visor

…Imatges innocents ?

En qualsevol cas, la singulariat de l’original consisteix en el fet de ser l’original d’una reproducció 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *