pa calent si us plau

Hi ha dos tipus de bar els que escalfen el pa dels entrepans calents i els que no. No hi ha cosa que em fastiguegi i em molestí més que demanar un llom amb formatge, beicon formatge o una hamburguesa i el pa que l’acompanya sigui fred.

Al meu entendre per obtenir un deu a l’entrepà cal escalfar el  en primer lloc i que el pa sigui xucat amb tomata a mà i no pintat amb un pinzell amb tomata triturada. Amb aquests dons elements s’obté l’entrepà perfecte.

Si el planxista a més ha posat uns segons el formatge a la planxa, abans de posar-ho sobre el tall de carn de l’entrepà, esdevé música celestial. Així doncs ara em sóc acostumat a demanar els entrepans amb pa calent si us plau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *