Presentar-te de la millor manera possible

Davant una oportunitat comercial o per donar a conèixer un servei, per presentar una proposta o esdeveniment; per assistir, a esdeveniments de networking, a les presentacions d’empresa, a les fires, a les accions comercials o fer-ne qualsevol tipus de distribució, la papereria d’empresa segueix sent essencial i de gran importància: jo sempre ho dic posa un flayer a la teva vida,

– És econòmic

– Ajuda a sintetitzar el teu projecte

– Suport comercial i de promoció

Som digitals però al moment del cara a cara oferir un material físic, no voluminós, amb el missatge clar i amb un disseny acurat t’ajudarà a vendre, promocionar o informar allò que vols fer o vedre. Com fer-ho ?


Utilitza i respon les preguntes bàsiques pot semblar una ximpleria però jo he vist flayers de concerts on no posava la data a vegades tenim la informació nostra tan interioritzada que ometem la informació més bàsica.

• Qui ho fa, és a dir qui som, i per descomptat un canal de contacte.
• Per què es fa, l’essència de l’acte o la idea.
• Què es fa, l’acte en si, la idea, el producte o el servei.
• On es fa, és a dir el lloc – si és el cas.
• Quan es fa, la data i l’hora és molt important.


Com a marxant d’idees et proposo fer un flayer, un fulletó per explicar-te i per donar a conèixer el teu projecte d’una manera clara, directa i efectiva gràcies a la col·laboració que tinc amb l’estudi de disseny Sid et proposem la millor solució.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *