al bar

Al bar per palar-hi, per discutir per conversar amb amics, coneguts, “amb la colla”, el bar és aquell espai no formal que et permet dir la teva sense necessitat de comprometre’t públicament.

Al bar per treballar ja sigui en un projecte professional – com avui – o per organitzar un esdeveniment social futbol- festa major, etc. ) , per repassar uns apunts abans d’una reunió i com no per estudiar abans d’uns exàmens finals.

Al bar per lligar, qui no ha quedat a un bar amb una primera cita el bar és un lloc neutre que et permet trencar el gel amb aquella persona que has quedat per primera vegada, el punt de partida per anar al cine, a sopar, a passejar o on sigui que es decideixi anar.

Al bar per llegir, n’hi ha que no són molt aptes per fer-ho però n’hi ha que són ideals, a l’hivern amb una infusió, o una copa de vi fugint del fred o a l’estiu en una terrassa davant del mar amb una canya ben fresca.

Al bar per esperar una reunió, sóc dels que arriba amb 20 minuts d’antelació a les cites i compromisos si aquesta no és en un bar, en busco un a prop i allà tot llegint el diari, consultant les xarxes socials o llegint espero l’hora marcada.

El bar, m’adono, que al llarg de la meva vida sempre ha estat present en l’àmbit personal i professional per plaer o per treball, sol o acompanyat. Al bar per…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *