treballar a gust !

Treballar a gust és molt important, he tingut la sort, que llevat d’una vegada, sempre he treballat a gust. És a dir, jo sóc d’aquells que poques vegades em llevo i dic uf… avui haig d’anar a treballar -només em passa dies que ja es preveuen complicats – i per tant em sento un privilegiat.

Treballar és de les pitjors coses que s’han inventat de fet la revolució neolítica poder va aportar alguns avantatges però per mi – i molts d’altres – va ser un desastre, el neolític VA OBLIGAR a treballar. És per això que treballar a gust és un privilegi que per mala sort pocs podem gaudir.

Volem viure per treballar o treballar per viure? Sèneca va dir “ens preocupem més de viure molt que de viure bé, tot i que cadascú té a les seves mans el viure bé, però ningú és amo de viure molt”.

Ara que estan de moda el millennials una de les característiques d’aquesta generació és que a l’hora de treballar, no només miren el sou sinó que ells i per tant les empreses valoren altres coses del fet de treballar: horaris flexibles, treball per objectius, lloc de treball. Etc.

Treballar és una gran desgràcia, una creu que hem d’arrossegar i que per tant a l’hora de fer-ho, hem de fer-ho per gust i no com a una obligació. Busquem, doncs, feines que no siguin exclusivament feines ben remunerares, sinó que busquem feines on podem anar a treballar a gust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *