amistat

Ara que en tinc 40 i la maduresa em permet parar un moment per veure que he fet al llarg de la meva vida crec que el més important ha estat cultivar l’amistat: del Port de la Selva, de l’Institut, de la Universitat, de l’Erasmus a Gagliari, de l’estiu, de Figueres, de Sabadell a poc a poc al llarg d’aquests 40 anys he anat teixint amistat amb moltíssima gent, alguns hi són sempre, altres als moments més difícils, altres als moments de diversió …. sempre però i gràcies a ells i a la família avanço cap a una vida millor.

L’amistat és una relació afectiva entre dues persones que no són família, un sentiment convingut amb una altra persona, en què es cerca confiança, consol, amor i respecte. L’amistat és una de les relacions interpersonals més comunes que la majoria dels éssers humans tenen a la vida.

A tots vosaltres amics, gràcies. Gràcies per compartir els bons i els mals moments, gràcies per ser un pilar a la vida personal, però moltes vegades també a l’àmbit professional. Va dir Bacon que L’amistat duplica les alegries i divideix les angoixes, per moltes alegries puguem compartir. Gràcies per ser-hi

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *