Pensament, diàleg i acció > qüestionar-ho tot per canviar-ho tot

La nostra impotència actual té un nom: analfabetisme il.lustrat. Ho sabem tot però no podem fer res (…) Austeritat > es tracta [REALMENT NO COM ENS HO VENEN ] del reajustament dels marges d’una vida digna ( Vida vivible ).

La mort natural no és residual o exepcional (…) sinó que s’ha posat en el centre de la normalitat democràtica i capitalista i de les seves guerres no declarades.

Necessitem eines conceptuals, històriques, poètiques iestètiques que ens retornin la capacitat personal i col.lectiva de combatre els dogmes i els seus efectes polítics (…)Poder dir que “no us creiem!” és l’expressió més igualitària de la potència comuna del pensament. 

Nova il.lustració radical, Marina Garcés. Ed Anagrama

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *