La tertúlia. Com interpretem la realitat?

Com molts de vosaltres sabeu fa just una setmana vaig assistir al El Matí de Catalunya Ràdio Aquest any han incorporat a la Tertúlia un nou col·laborador el tertulià puntual: Mònica Terribas incorpora a les tertúlies una persona “no professional” de les converses, tertúlies, debats i guirigalls varis que podem sentir en la majoria de mitjans de comunicació del nostre país i d’Espanya.

Va ser una experiència gratificant i enriquidora poques vegades donen l’oportunitat d’expressar-se i poder donar a conèixer la teva opinió. D’aquí voldria felicitar i donar les gràcies a tot l’equip del Matí de Catalunya Ràdio per aquesta iniciativa i per a fer una ràdio més propera i plural ( dintre els límits que tenen).

Per a tots aquells que m’ho han demanat us deixo la tertúlia on vaig participar Pep Marés a La tertúlia:  Com interpretem la realitat?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *