El proper #DimartsNaps el podreu escoltar demà als matins de Catalunya Ràdio

El Matí de Catalunya Ràdio aquest any ha incorporat a la Tertúlia un nou col·laborador el tertulià puntual: Mònica Terribas incorpora a les tertúlies una persona “no professional” de les converses, tertúlies, debats i guirigalls varis que podem sentir en la majoria de mitjans de comunicació del nostre país i d’Espanya.

Casualitats de la vida el dia que m’han proposat ser-hi és un dimarts, un DimartNaps aquest fet junt al retrobament que vaig tenir amb una persona de l’institut on em comentava que em seguia de feia temps al #DimartsNaps i que ara no ja no escrivia m’ha fet reactivar i pensar que és veritat que porto temps sense els #DimartsNaps.

Encetem doncs un nou període d’entrades al meu bloc personal on com de costum parlaré del que vulgui i em vigui de gust per sort el govern del PP encara no controla els continguts com ho fan a la Xina o a Corea malgrat que de ben segur de ganes no ni falten.

El proper #DimartsNaps el podreu escoltar demà als matins de Catalunya Ràdio en format el tertulià puntual , el següent i com de costum al bloc el proper 4 novembre #BonVespre i feliç descans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *