Cinc Reptes: Artinpocket, Mémora cultura, Futbol, Política i Runtastic

Es presenta un final d’any mogut, després d’un agost de desconnexió i per primer cop a la meva vida sense treballar en res iniciem cinc repte molt importants:

1. Artinpocket avança, és un moment clau per nosaltres. Hem tancat un acord d’inversió amb l’empresa Easy del Parc Científic de Girona i avancem en el desenvolupament tecnològic i en la recerca de finançament, en aquest cas amb la presentació del projecte a l’Europa Creativa. Ens queda també implementar el pla comercial i consolidar els projectes iniciats el primer semestre de 2014 com la Mostra Simultània d’Art digital.

2. Memora cultura, retorna al setembre a Barcelona dins els actes de Raval 6000 anys d’història i el centenari de Serveis Funeraris de Barcelona l’exposició que vaig coordinar reapareix dos mesos a Barcelona i unes setmanes a Ourense. A més a més organitzo al novembre a Girona un cicle sobre medicina forense, cicle que es repetirà a la xarxa de biblioteques de Barcelona. 

3. Futbol, al CF Selvatans toca fer: alta de fitxes, quota de socis i posar en marxa la burocràcia d’un inici de lliga la novena ja! ) que es preveu tindrem bons resultats!

4. Política al Port de la Selva última etapa com a regidor a l’Ajuntament del Port de la Selva, desenvoluparem una tasca de crítica constructiva aportant possibles solucions als problemes del Port de la Selva.

Em torno a presentar? NO! Aquest agost fins a 16 persones m’han parat pel carrer, m’han preguntat si em presentava, totes elles m’han dit que era necessari. A totes 16 els hi he dit de participar a la llista i m’han dit que no, algun voluntari ? 

I per últim…Personalment cal coordinar els altres 4 punts amb la família, amics i amistats: paraula que ho intento. Un propòsit començar el putu Running anar a córrer que es deia antes! Ja m’he baixat el Runtastic Som-hi ! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *