Festa Major de la Selva de Mar 2014

D’aquí un mes just l’1 d’agost serà la Festa Major de la Selva de Mar i com tots sabeu; Una festa major és la festa més important de cada barri, poble, vila o ciutat. Típicament commemora un fet important de la seva història o tradició….

Música, gresca, diversió, actes per a petits i grans són alguns dels actes que el CF Selvatans estem preparant per la Festa Major de la Selva de Mar que celebrarem l’1, 2 i 3 d’agost hem obert un esdeveniment Facebook on podreu estar informats de totes les novetats. 

I com tots sabeu aviat la nostra samarreta enguany dedicada al crit d’ànims dels Selvatans VA, Selva VA ! La podreu trobar ben aviat al Trull de la Selva de Mar. Aneu reservant dates!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *