Ànims i Força Marisé !

Et vaig conèixer ara ja fa sis anys, llavors jo acabava d’entrar al Museu de la Tècnica de l’Empordà i el Cor de Maria participava en una de les activitats que organitzàvem. Any rere any fins al 2011 vàreu participar sota el teu entusiasme i alegria a totes les activitats que organitzàvem. Recordo en especial la última un treball de tot un curs amb els alumes que vàrem acabar realitzan un diari que es va publicar i una exposició ! 

Recordo un cop a la rambla de Figueres, a la Setmana de la ciència, en una activitat que fèieu moltes escoles em vares venir un xic trista perquè una escola amb més recursos havia fet un mural més “vistos” i et vaig dir: Marisé no importa l’aspecte, importa la implicació dels alumnes i el contingut de mural; ens vàrem girar i vàrem trobar el teu grup il·lusionat acabant el seu treball i repetint mil i un cops el teu nom perquè els hi donessis el vistiplau, estaven orgullosos del seu treball i ho estaven perquè ho feien sota la teva direcció. Pocs professors són capaços de transmetre la passió i la il·lusió per aprendre als seus alumnes i tu ho fas.

imgres

Fa just una setmana rebia la notícia del teu accident a 24h del teu aniversari i abans de felicitar-te t’escric aquestes linies per donar-te ànims i força. Ets alegre, riallera, bromista i trempada. Ets forta, valenta i atrevida. Transmets il·lusió i entusiasme als que t’envolten i tens capacitat de motivar i animar als que estimes. Ànims i força Marisé, els que et coneixem i t’apreciem estem amb tu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *