SonarKids al Port de la Selva una oportunitat per a tots

Com la majoria de vosaltres sabeu el SonarKids es celebrarà per tercer any consecutiu a El Port de la Selva, proposant dues jornades gratuïtes de música i experiències creatives davant del mar per passar un cap de setmana en família.

Sonar Kids amb TramuntanArt són les propostes pel que fa a programació més interessants no només del Port de la Selva sinó de tota la comarca i ho són per la seva exclusivitat i originalitat, l’Ajuntament a cap davant, el comerç i la ciutadania s’hi ha de bolcar de ple, altrament hi ha el perill que deixin de celebrar-se una pèrdua que no ens podem permetre com a poble.

Espero que tots plegats ho sabem aprofitar i puguem transformar aquests dos esdeveniments com a un dels motors de creixement de la població. La setmana passada escrivia “els egos poblacionals són dolents i la creença que es perdia protagonisme al llarg de 10 anys ha fet impossible un acord que de ben segur beneficia a tothom” aquesta setmana em reafirmo i demano d’aquí la màxima implicació en aquests esdeveniments, Feliç SonarKids i millor TramuntanArt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *