Raval 6000 anys d’Història

Fa mesos que col·laboro amb un projecte de divulgació científica. Sota el nom de Raval 6000 anys d’història es pretén portar la ciència en general, i l’arqueologia en particular, a un dels barris de Barcelona amb major activitat i dinamisme cultural: el Barri del Raval. La proposta es desenvolupa en un context urbà en el qual es combinen diversos factors que convergeixen i que donen cos al present projecte de caràcter cultural, didàctic i integrador, però alhora amb la finalitat de proporcionar a la mateixa població del barri, i a les persones externes a ell, una imatge molt diferent amb la qual habitualment s’identifica a través dels mitjans de comunicació.

Dins de les activitats que proposta Raval 6000 anys d’Historia avui us presentem una proposta per explicar el neolític: un teatre de titelles

Dins de les activitats que proposta Raval 6000 anys d’Historia avui us presentem una proposta per explicar el neolític: un teatre de titelles

Aquí he tingut la sort de col·laborar amb molts professionals del Barri i de l’Institut Milà i Fontanals del CSIC però per sobre de tot en sobresurt la figura de l’arqueòleg Juan Francisco Gibaja, impulsor i ànima del projecte. És un clar exemple de persona dinàmica, amb il·lusió per fer les coses i amb un gran dinamisme. Amb aquest projecte que té pocs recursos, però amb la gent implicada i il·lusionada ens dóna una lliçó d’humilitat i de lluita, ell escolta, absorbeix idees, les transforma i a més té la capacitat d’engrescar a tothom per a portar-les a terme. Us animo a seguir el projecte, val la pena !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *