Fira de l’Espàrrec del Port de la Selva, un referent

La setmana passada havia de parlar del Port de la Selva i no ho vaig fer, o si ? Ara que hi penso vaig recomanar tres llibres. Era avui que havia de recomanar llibres segons el que tinc definit a l’Article del Nou DimartsNaps, m’adono que porto la programació del bloc força anarquicament… Com que de llibres ja en vaig parlar la setmana passada avui parlaré del Port de la Selva. 

Abans però voldria fer una reflexió: És curiós que el fet d’escriure sobre el del Port de la Selva  em suposa un increment de més del 200% de visites al bloc: ell meu darrer article sobre el port de la selva i la impunitat en un sol día vaig rebre 200 visites.

Avui havia de publicar una carta que vaig rebre que es deia Sino tingues por  malgrat li vaig dir a la persona que l’havia escrit que guardaria el seu anonimat a data d’avui no m’ha donat el vist-i-plau per a publicar-la així doncs que no la publicaré.

Avui parlaré del Port i us vull dir que el primer cap de setmana d’abril és la fira de l’Espàrrec que eguany presenta com a novetat la concetració d’activitats en un sol día i on s’ha de destacar la presentació del llibre La cuina de l’espàrrec de bosc del Port de la Selva. 

Una magnífica ocasió per visitar el Port de la Selva on comerciants de la població es volquen i s’involucren per mostrar els seus productes i on les entitats del poble poden a difondre la tasca que fan al llarg de l’any.  Podeu consultar la programació al web de l’Ajuntament.

En definitiva una gran iniciativa de l’Ajuntament del Port de la Selva que segons CiU Port de la Selva és un  “projecte que ha triomfat, que s’ha elogiat i que segurament serà un referent d’aquí endavant

En el seu moment vaig suggerir alguns canvis a la programació, fet que s’hi varen oposar rotundament, passat els anys el temps no m’ha donat la raó i  un cop vista la programació de tots aquets anys i l’èxit de participació a la Fira de l’Espàrrec, aquesta ja és un referent. Estava doncs equivocat, disculpeu-me ! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *