Impunitat al Port de la Selva ?

Avui em tocava parlar de Port de la Selva, ho volia fer i donar la meva opinió sobre el futur del Port de la Selva i les polítiques de desenvolupament econòmic que està realitzant l’Ajuntament, però la veritat és que no em ve molt de gust. Ahir va passar un altre fet lamentable al Port de la Selva: una parella que viu i treballa al poble va ser insultada i amenaçada per dues persones. El més alarmant de tot és que aquestes persones tenen un càrrec públic, tenen un càrrec perquè han estat nominades a dit per l’actual equip de govern de la població. Ja és greu que t’insultin i t’amenacin, però molt més ho és que ho facin persones amb responsabilitats.

Fa uns mesos em vaig trobar en una situació similar, CiU de Port de la Selva em va dedicar la seva columna al Patufet de l’Ajuntament i ho va fer de la manera més barroera, lamentable i perversa, dient que havia dirigit una campanya en contra del Port de la Selva utilitzant un comentari que vaig escriure al twitter i que van treure de context, posant en boca de molta gent a una persona que no s’ho mereixia.

Poques setmanes després membres que formen part d’aquest equip es dediquen a insultar i amenaçar ciutadans del poble. Espero i desitjo que l’equip de govern actuï i prengui les mesures corresponents, altrament pensaré que al Port de la Selva hi ha un sector que té impunitat per actuar com (li surt dels eggs) li sembli.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *