“nou formatge” al Port de la selva. Qué faries si no tinguessis por?

El Tercer dimarts de mes toca llibre avui recomano un llibre, el conegut llibre de Spenscer Johnson, M.D Qui s’ha endut el meu formatge? ed.Empresa XXI.

Aquest relat simple i enginyós ens ensenya que tot canvia, i que formules que varen servir en el seu moment poden quedar obsoletes. El formatge del relat representa qualsevol cosa que volem assolir -felicitat, treball, diners, l’amor- i el laberint és el món real, amb zones desconegudes i perilloses, carrerons sense sortida,,,i habitacions plenes de formatge. Ara fa un any el vaig regalar al memebres que formen part del Gobern a l’Ajuntament del Port de la Selva… creia i crec que  a Port de la Selva es viu de redit de la natura i l’encant d’un poble mariner que s’ha mantigut força bé a la febre contructora, situació que s’ha de canviar.

Segons ens diuen a Port de la selva tot va bé. Malgrat tot, opinió meva, ens calen canvis i noves visions, és bàsic trobar un nou formatge: Decreixent industrial, pèrdua de població, tancament de negocis, pisos sense llogar, crisi del model pesquer,,, són alguns dels indicadors que ens diuen que cal canviar de formatge.

En una situació com la que vivim avui en dia no podem actuar com en Hem que es nega i es resisteix al canvi ja que té por a dirigir-se a alguna cosa pitjor, cal adaptar-se i cal comprendre que el canvi pot portar-te a alguna cosa millor. Les velles conviccions no et porten cap a un “nou formatge” que faries si no tinguessis por?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *