El nou #DimartsNaps

Com ja sabeu cal renovar-se constantment, per això he volgut introduir novetats al meu bloc  Algunes de les novetats a #DimartsNaps  seran:

  • Primer dimarts de cada mes opinió sobre el Port de la Selva com tots sabeu sóc regidor a l’oposició del Port de la Selva, malgrat que no hi visc m’hi sento i visc el Port de la Selva. Un cop al mes opinaré sobre la política, la cultura, el futur, el present i el passat del Port de la Selva.
  • El segon dimarts de cada mes un llibre recomanat. És bó llegir. El saber no ocupa lloc així que modestament recomanaré un cop al mes una lectura.
  • El tercer dimarts de cada més un poema  ‘La poesia és un aliment necessari en temps de misèria cultural i econòmica’, diu Biel Mesquida doncs això, modestament, us recomanaré algun poema.
  • El quart dimarts de cada més triarem una fotografia i la comentarem, una vegada més actualitat, El Port de la selva, cultura entre altres en seran els protagonistes.
  • I si hi ha un cinquè … temàtica lliure

Una novetat  que voldria introduir serà La #ReflexióDominical, cada diumenge farem una reflexió entorn a l’actualitat de la setmana en seran protagonistes la política, els esports, fets personals, etc.  Aquest també

Altres:

Si l’actualitat ho requereix o simplement em ve de gust farem el #DillunsLlegums, el #Dimecresnespres, el #Dijousous, #Divendresfavestendres, #Dissabtetotshogasta i #Diumengetotshomenja.

Com ja sabeu si algú vol opinar, escriure, enviar alguna fotografia, etc. aquí estem !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *