Artinpocket avança

Artinpocket  ha estat escollida per formar part  del programa Start-up Catalonia, ACCIÓ una iniciativa integral, flexible i a mida per empreses que comencen. Aquest programa s’adreça a empreses en els seus primers anys d’evolució i vol ajudar-les a créixer d’una forma més ràpida i més sòlida. Dins el programa, s’ofereix tutorització, mentoratge, activitats de networking, formació, assessorament i acompanyament en els diferents processos vitals per les empreses en fase de creixement: la cerca de finançament, la innovació, la internacionalització i l’enfortiment dels equips humans capaços de conduir la nova empresa cap el seu potencial de creixement.

Paral·lelament Artinpocket ha estat escollida per ser una de les 18 empreses que s’acull al programa ACCME, Ángeles y Cultura para la Creación de Más Empleo, ajuda als emprenedors del sector de les indústries culturals i creatives. Un programa que dintre de les diferents activitats organitzades per les xarxes de Business Angels europees amb motiu de la EUROPEAN BUSINESS ANGELS WEEK, iniciativa organitzada per la EBAN, The European Trade Association for Business Angels Seed Funds, and other Early Stage Market Players, amb l’objectiu de donar una major visibilitat al sector de la inversió privada i la seva activitat.

Sens dubte dues molt bones notícies que permetran al projecte Artinpocket agafar embranzida, millorar el producte i preparar-se per el llarg recorregut que ens espera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *