Any de les solucions

Després dels bons propòsits que ens fem fet tots i totes ha arribat l’hora de la dura realitat amb els regals de reis per estrenar comencem l’any amb ganes, il·lusió i amb l’esperança que enguany serà l’any de les solucions.

És temps de pensar, és temps de desafiar convencionalismes, és temps de connectar amb els altres i compartir,  és temps de treballar de forma creativa, és temps de col·laborar, és temps de comprendre emocions i necessitats per transformar-les en creacions, és temps per fer allò que ens agrada, en definitiva és temps de solucions.

Ara bé, perquè l’any 2014 sigui l’any de les solucions cal trencar amb les creences. Les creences que hem assumit com a regles fixes que acaben guiant el nostre comportament i moltes vegades actuen com a barrera per emprendre accions innovadores, Xavier Guix al seu llibre Si no ho crec, no ho veig ens diu: “Si no som capaços d’imaginar-nos-ho no serem mai capaços de fer-ho, és més, ni ho intentem perquè fracassarem” cal doncs canviar creences quan sigui necessari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *