Bons Nadals

Cada any m’agraden més “els nadals”, serveixi aquest post per desitjar molt bones festes a tots el meus lectors i lectores i espero que tinguin uns “bons nadals”. Aquest any però voldria fer una dedicatòria especial a l’equip de convergència i unió del Port de la selva. I ho voldria fer com a resposta a la seva gratitud, perquè malgrat la seva ingent tasca de coordinació i direcció del Port de la selva aquest Nadal s’han recordat de mi, cosa que em fa feliç i dona energia per a seguir amb il·lusió la difícil tasca d’estar a l’oposició.

Josep Ma Cervera i Pinart, Roger Pinart, Maria Turró , Esteve Cortada i als membres de la secció local convergent moltes felicitats i gràcies per pensar en mi fins i tot en unes festes tant assenyalades com són “els nadals” .

Molt bones festes a tots i totes !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *