Cobrar per no fer res?

Ahir la directora del Museu La Domus d’A Coruña  em deia “no podemos estar parados, la escusa no hay dinero no es valida, si no que hacemos aqui?” i vaig pensar ostra quina raó que tens !

I és que estic cansat d’escoltar la mateixa musiqueta, ajuntament que vas o institució que et dirigeixes la resposta dels polítics quan presentes un projecte és la mateixa: No podem fer res perquè ho hi ha diners. Així doncs que representa que fan? Si no es pot fer res, perquè hi són i perquè cobren un salari públic? Em costa imaginar un treballador dient-li al seu cap no faig res perquè no hi ha diners !

Un bon gestor ha de saber gestionar la riquesa però també la l’escassetat i ha de saber treure i generar recursos d’allà on sigui i més si cobra un sou públic ja que estan al servei del poble. Com poden tenir la barra de dir que no es pot fer res i cobrar a final de cada més. Així doncs cobren per no fer res?

PROPOSTES per a poder fer alguna cosa

Si baixem el salari de tots els polítics poder hi haurà diners per fer alguna cosa ells cobraran menys però almenys faran alguna cosa, perquè ara com ara són esclaus de les seves paraules, no podem fer res perquè no hi ha diners!

L’altra dia vaig llegir que si com a mesura excepcional baixéssim el sou dels polítics al sou mínim interprofessional fins al moment de sortir de la crisi segurament en sortiríem  😉 en pocs mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *