Aquí estem navegant, amb Artinpocket

El passat diumenge érem noticia a l’Emprenem del diari ARA, podríem dir que va ser la presentació oficial del projecte que hem iniciat un grup d’amics, sabem que serà difícil i no serà un camí de roses. Voldria donar les gràcies a tots i totes els que ens han felicitat per Telèfon, Whatsapp, mail, etc. destaco dos missatges que resumeixen una mica totes les felicitacions, un és de David Lòpez: “Gràcies a projectes innovadors com aquest és realment com sortirem de la crisi, i per aquet motiu hem de donar suport als emprenedors que busquen alternatives a les dificultats del dia a dia. Enhorabona Pep!” i l’altra de Merche Malo: “Moltes felicitats x la feina ben feta,la il·lusió i. La innovació!!!! Des del Montseny tot el nostre suport!!!!”

1390636_10202852351528907_1360753508_n

Serà una tasca difícil però amb il·lusió i amb ganes de sortir de la crisi d’una vegada ens presentem. No us negaré que ho fem amb certa por i respecte però amb la seguretat que “l’error més gran és no intentar-ho”. Doncs aquí estem navegant, amb Artinpocket, la xarxa social d’art contemporani.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *