Artinpocket: l’error més gran és no intentar-ho

Com molts sabeu de fa poc sóc l’encarregat del govern d’Artinpocket, les meves funcions, entre d’altres, són: coordinar, combinar, harmonitzar, acoblar, organitzar, regular, compaginar, regularitzar, acomodar, ordenar, sistematitzar, disposar a tot l’equip…

També em dedico a buscar, rebuscar, registrar, indagar, investigar, esbrinar, examinar, explorar, rastrejar, temptejar, ensumar i preguntar sobre altres projectes. Assegurar les passes legals a seguir i, sobretot, cercar finançament per al projecte.

El meu somni en aquest viatge, que va començar ara fa vuit mesos, és arribar a bon port, i poder oferir, a la tota la comunitat amant de l’art, una eina per donar a conèixer, divulgar, popularitzar i promulgar l’art contemporani.

Fa unes setmanes vaig estar a Esade en una jornada per a emprenedors. En la ponència “Llança la teva startup“, Joan Riera va dir: “l’error més gran és no intentar-ho”. Doncs aquí estem navegant, amb Artinpocket, la xarxa social d’art contemporani…En Breu i després de sortejar tos els aspectes legals, administratius i contratemps sortirà definitivament Artinpocket.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *