Sense polítics?

El pla de turisme del port de la selva no arriba, el passat dijous vaig preguntar per enèsima vegada si es podia consultar el pla. L’actual equip de govern em va respondre que no tenen el pla escrit que ho tenen in mente i que s’anirien veien les actuacions amb el temps.

Em varen dir que no volen generar falses esperances a la població, que la situació de crisi actual no permet fer res més. Al meu entendre tot són excuses d’un equip de govern que no vol arriscar i no volen prometre res que els hi pugui suposar un contratemps electoral.

Hi ha la vista mirada en les properes eleccions i impera la política del qui dia passa any empeny, perquè arriscar-se? La millor manera és no fer res, anar fent, desenvolupar tasques del dia a dia que són inherents a qualsevol equip de govern.

Ni a Port de la Selva, ni als Consells Comarcals ni a la Generalitat es desenvolupen polítiques  arriscades;  no  es busquen solucions reals als greus problemes socioeconòmics. Impera el no fer res,  sota l’excusa de la crisi és el més fàcil, qui es vol arriscar a perdre la cadira?

Tristament la gran majoria de polítics no estan a l’alçada i els seus objectius són personals i partidistes, i el més trist de tot que llevat de la CUP i la Forcades cap partit treballa per canviar-ho  i no es d’estranyar que les úniques actuacions que proliferen són les que promouen la societat civil espero que arribi un dia que la societat civil aprengui i prengui consciència que podem viure i tirar endavant sense l’actual classe dirigent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *