Ja no sóc de Vodafone

El març de 2000 em vaig fer client de la companyia Airtel que més endavant es va passar a dir Vodafone,  avui dilluns dia 26 d’agost i desprès de casi 14 anys com a client he fet el pas i m’he canviat de companyia.

Us heu preguntat mai perquè les companyies de telefonia només fan ofertes si vens d’altres companyies i si ja ets client et giren l’esquena? Després de trucar diverses vegades a Vodafone i comunicar que volia canviar de pla per estalviar uns diners a tots m’han dit que havia de signar un contracte de dos anys, que si volia un pla sense permanència encara era més car del que tenia !

Cansat que em prenguin el pèl i donat que no m’han cuidat prou bé,  he decidit fer un canvi i m’he donat d’alta de Yoigo. Per el moment tot han estat facilitats i el millor de tot que m’estalvio 30€ cada més amb un millor serve i- a priori, ja veurem les sorpreses que m’emporto-  i sort que no tinc permanència per tant si no estic content canviaré.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *