El Port de la Selva

Em trobareu al Port de la Selva

Segons el diccionari vacances és: Cessació, suspensió, temporal d’una activitat. L’exemple que posa crec que m’escau força: Et cal fer vacances urgentment.

Després d’un hivern força mogut i amb una activitat frenètica tanco la paradeta. Aprofitaré aquestes vacances per agafar forces, tot sembla indicar que el setembre serà un període tant o més dur que els set primers mesos d’any.

Em trobareu al Port de la Selva a primera hora a la botiga familiar a partir de les 10.00h en un racó o altre d’aquest magnífic, idíl•lic, meravellós i fantàstic poble de la Costa Brava. En un principi i si l’actualitat no condiciona ens retrobem el dimarts 27 d’agost.

Que tingueu bones vacances !

Un pensament a “Em trobareu al Port de la Selva

 1. Maria

  Es un poble de gent creguda i altiva que Gracies al turisme han pogut mengar
  Els meus avis i besavis tenien que fiar a la gent fins la collita
  I ara van i desprecien els que no son dels seus …. La meva Mare era nascuda aquí, jo afortunadamente no
  Soc de la Capital i Sols vinc a pixar a sota un pi , quan em ve degust

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *