Festa Major de la Selva de Mar 2, 3 i 4 d’agot 2013

La festa major de la selva de Mar tindrà lloc els pròxims 2,3 i 4 d’agost.  La música, la diversió i el bon ambient volem que caracteritzi la festa. Aquest any us hem preparat un programa de tres dies on grans i petits es puguin divertir : El Divendres 2 d’agost a partir de les 23.30h Amb Miquel del Roig i  Mali Vanili el Dissabte 3 d’agost Pirates a la vista , un Joc de pistes amb QR. Tanquem el dissabte amb Funk Me , El Impasible Jack Kirby  i tancant la nit DJ The coconuts. Diumenge 4 d’agost  a partir de les 18.00h Espectacle infantil el país de Xauxa,  inflables i Jocs infantils. Tancarà la festa major el concert FocEmpordà,  serà a les 20.00h amb Cesck Freixas i Roc Casagran, no cobrem entrada però llogarem cadires, es cobrarà 3€ la cadira i la recaptació anirà destinada destinada a l’ADF Cap de Creus – Serra de Rodes.

Imprimir

Servei de Bart

A tots els actes hi haurà servei de Bart on es podrà comprar la samarreta d’aquest any, desprès de la SELVA I PUNT  arriba SELVATÀ FINS A REBENTAR,  amb talles per a nens de 3 a 12 i models de noi i noia. A més a més aquest any farem entrepans, qué millor que acabar la nit amb un llom amb formatge i una cervesa ben fresca?

Camiseta Festa Major Selva de mar

Per últim comentar-vos que si us voleu avançar a la festa i ser un SELVATÀ FINS A REBENTAR  al Trull de Can Rubiés pots trobar la camiseta. Molt bona festa tingueu tots i totes !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *