Canvi d’època

No es una época de cambios, es un cambio de época aquesta és una afirmació de Marc Vidal que vaig voler compartir amb els meus amics del Facebook fa uns dies.

Al meu entendre vivim ja, en la Societat Xarxa. Estem vivint una època caracteritzada per forts canvis socials, econòmics i culturals que cap persona o organització pot obviar. Arribat aquest punt voldria recordar el llibre Qui s’ha endut el meu formatge ? de M.D. Spencer Johnson:  Vet aquí que una vegada hi havia dos ratolins i dues personetes que vivien en un laberint. Aquests quatre personatges depenien del formatge per alimentar-se i ser feliços. Com que havien trobat una cambra plena de formatge, durant un temps van viure molt contents, però un dia el formatge va desaparèixer…

Aquesta faula ens ensenya que tot canvia i que les fórmules que ens han servit en un moment determinat poden quedar antiquades. Aquest llibre ens ofereix valuosos ensenyaments per entendre un món que es mou a un ritme cada cop més accelerat. Amb paraules de Marc Vidal; No es una época de cambios, es un cambio de época 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *