El grup municipal Port-AM insta a l’Ajuntament del Port de la Selva a crear de servei de Promoció i Comunicació i el servei de dinamització econòmica i empresarial

El Port de la Selva 2 juliol 2013.- En el passat ple ordinari del dia 20 de juny el grup municipal Port-AM varem instar a l’ajuntament a crear dos nous serveis al Port de la Selva.  Creiem que L’acció de govern s’ha de traduir no només en accions concretes sinó que també ha d’arribar als nostres conciutadans en forma de percepcions positives.  En el context actual hem de poder aprofitar les noves tecnologies de la informació i la comunicació TIC per multiplicar els nostres missatges i amb el menor cost possible.  Per això és un bon moment d’emprendre dues accions  importants per promocionar El Port de la selva i per crear un entorn propici al desenvolupament de petites industries i la instauració de professionals liberals en aquest sentit es proposa el Servei de Promoció i Comunicació  i el Servei de dinamització econòmic i industrial.

Servei de Promoció i Comunicació ha desenvolupar, coordinar i implementar les estratègies, les plataformes i els productes de comunicació institucional, d’acord amb les polítiques i accions desenvolupades, amb la finalitat de vetllar per la projecció i comunicació del Port de la Selva en la  seva activitat turística i de gestió diària de l’ajuntament.  El servei hauria de tenir les següents Funcions:

•Desenvolupar les estratègies de comunicació, informació i identitat corporativa marcades per l’equip a govern

•Crear i produir els materials institucionals en format online i offline

•Elaborar, coordinar i executar el pla de promoció i comunicació de cada una de les accions que es desenvolupin a nivell turisme, però també a polítiques i accions per el habitants

•Dissenyar, desenvolupar, actualitzar i mantenir les plataformes tecnològiques institucionals per a la comunicació.

Pel que fa al Servei de Dinamització econòmica i empresarial del Port de la Selva ha d’esdevenir un ens municipal que doni Informació i assessorament per millorar la competitivitat de les empreses i promoure un creixement econòmic sostenible. La voluntat amb aquesta iniciativa es prestar serveis a les empreses: realitzar activitats de defensa, suport, formació, foment i desenvolupament del comerç, la indústria i la navegació. Els objectius que ha de perseguir aquest nou servei són:

 • Donar Suport  del teixit empresarial
 • Dinamitzar i promoure el desenvolupament industrial i empresarial del Port de la Selva
 • Fomentar i donar a conèixer la empresa i la industria de Port de la Selva
 • Crear una economia solida i diversificada

Les funcions d’aquest nou servei  seria el responsable de:

 • Assessorament aquest nou servei ha de donar assessorament a les empreses existents al port de la selva i suport a les noves iniciatives empresarials que es puguin desenvolupar.
 • Crear un entorn propici al desenvolupament de petites industries i la instauració de professionals liberals
 • Formació amb la creació de cursos dirigits als diferents sectors econòmics es fomentarà programes formatius vers: Gestió i lideratge; Racionalització de Costos a les empreses, Estratègies de comunicació, Pla d’empresa, Comerç electrònic etc.
 • Promoció dels productes, el comerç, la petita industria de la vila per mitjà de fires i congressos i campanyes de publicitat.

 

LA Creació d’un premi per fomentar el civisme i la convivència

Per altra banda el grup Municipal Port-AM també varem presentar al mateix ple la proposta per crear un premi amb l’objectiu de fomentar la convivència i civisme. Amb aquesta acció es persegueix el reconeixements al civisme de determinades persones i/o  col·lectius que hagin destacat en accions d’aquest tipus.

3 pensaments a “El grup municipal Port-AM insta a l’Ajuntament del Port de la Selva a crear de servei de Promoció i Comunicació i el servei de dinamització econòmica i empresarial

 1. Santi Musquera

  Hola Pep,
  Em sembla molt bé i innovador tot això. Es farà?
  Està el la línia dek vostre programa electoral, de fa temps.
  Felicitats per la proposta.
  Santi

  Respon
  1. dimartsnaps Autor de l'entrada

   Hola Santi,

   Segons ens va dir l’alcalde al Ple vs’ho estudiarien, generalment ens estudiarem és sinònim de “és molt maco però manem nosaltres i farem lo que nosaltres vulguem no lo que tu ens diguis” espero que aquesta vegada no sigui així.

   Respon
 2. Antonio Naranjo

  Pep:
  Ja saps que la Nit del Comerç va concloure la conveniència de fer quelcom així.
  Ho aconseguirem per bé de tots.
  Seria una llàstima haver-ho de fer sense el lideratge del Consistori …
  Ànims

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *