Èxit

L’èxit és fer camí, sumar satisfaccions, ser útil als altres, aportar alguna cosa, fer reflexionar i fomentar l’esperit crític, donar suport a la cultura, consolidar un projecte, progressivament i tot això fer-ho amb constància i coherència.

 

Cal treballar amb esforç continu per l’execució d’un objectiu. Cal treballar i cal fer-ho amb esforç i desplegar força i voluntat per a vèncer les dificultats per aconseguir els objectius. És molt important fer-ho amb il·lusió, alegria, entusiasme, amb l’esperança que malgrat les adversitats tota anirà bé. Només amb compromís amb l’obligació contreta per una promesa, una paraula donada, un benefici acceptat i amb humilitat (essent modest) es pot aconseguir l’èxit i el reconeixement.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *