Sonar Kids i TramuntanArt al Port de la Selva

Per quart any consecutiu, el Port de la Selva celebra la Mostra d’Art Contemporani TramuntanArt , dedicada al vent i a la influència que aquest influeix sobre l’ésser humà i el seu entorn. Un espectacle pels sentits que utilitza el paisatge urbà i natural com a escenografia que serveix alhora de marc artístic a les obres, aportant-los un valor afegit.

Des del 9 al 16 de juny es podran observar tota mena de manifestacions artístiques, en les seves diferents formes, que seran exposades conjuntament al Passeig del Mar i a la Platja del Port. Una setantena d’artistes de diferents països, consolidats i emergents, participaran a la mostra amb propostes inspirades en el vent: escultures, instal•lacions, pintura, fotografia, poesia, vídeos, dansa contemporània i performances, ompliran el Port de la Selva durant aquest cicle dedicat a l’Art.

Sonar Kids

El cap de setmana passat va tenir lloc la segona edició del SonarKids que tornava al Port després de la bona acollida de l’any passat, SonarKids –el festival creat per Sónar per al públic familiar– tornava a celebrar-se a un entorn privilegiat, El Port de la Selva. Al meu entendre TramuntanArt i Sonar Kids són les propostes a nivell de programació més interessants no només del Port de la Selva sinó de tota la comarca i ho són per la seva exclusivitat i orginalitat, l’Ajutament a capdavant, el comerç i la ciutadania s’hi ha de volcar de ple, altrament hi ha el perill que deixin de celebrar-se una pèrdua que no ens podem permetre com a poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *