Convèncer els convençuts es fàcil

L’ANC de l’Hospitalet ha denunciat una “agressió verbal i material” després que “un home ha sortit del vehicle i amb violència ha començat a arrencar les estelades que guarnien la carpa -situada a la cruïlla de Rambla Marina amb el carrer d’Enric Prat de la Riba- i a insultar els membres de l’ANC”.

El passat 11 de maig des d’ERC-Barcelona començava la campanya pel Sí a la independència a Nou Barris. I ho varen fer amb desplegament de parades informatives per explicar els beneficis de la independència als barris de Canyelles, Roquetes, Verdum, Prosperitat i Trinitat Nova, l’acció va tenir moments de crispació i d’agressió verbal alguns dels organitzador.

Dos exemples un de partit i l’altre de l’associació ANC de la feina veritable que s’ha de fer s’ha de treballar dur el cinturó metropolità, barriades de Gavà, Sabadell, Terrassa, Moncada,etc Tarragona i totes aquelles àrees on el no a la independència és majoritari.

Al meu entendre ACN, AMI, Omnium, CiU, ERC, CUP i totes aquelles organitzacions que estan a favor de la independència de Catalunya han de tenir-ho clar: està molt bé emplenar el Cap Nou, està molt bé encendre estelades a Sant Pere de Rodes, està molt bé fer una estelada humana a Igualada, però convèncer els convençuts és fàcil, és per això que ara cal traçar una estratègia i unir esforços per convèncer l’indecís i el vot contrari a la independència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *