Carles Bros: Il·lusió, treball, esforç, perseverança i humilitat

La seva exposició al Beijing Art Museum de Pequin, la seva exposició itinerant, L’art de la teranyina que ha viatjat per diversos museus d’Europa i Àsia entre el 2005 i el 2011;  el cartell de del festival de Jazz de Terrassa del 2013;  el mural de més de 3.000 metres quadrats de superfície que ha pintant al dic de formigó del port de Llançà, la seva escultura Banc de peix al passeig de Colera.

Treballador insaciable, afable, accessible, agradable, al explicar la seva feina a Carles Bros li brillen els ulls, estima el que fa i ho transmet al seu interlocutor.

Al Port de la Selva hi té el la seva galeria principal i és on es passa la majoria del temps que no crea o volta per aquests mons de Déu, creant, organitzant, treballant, promocionant, etc.

El 2010 va iniciar al Port de la Selva Tramuntart una mostra d’art contemporani amb el vent com a protagonista i que enguany arriba a la seva quarta edició amb molt bones perspectives.

Aquest any, també al Port de la Selva, va organitzar La passejada amb l’art on va implicar 31 locals comercials del poble per a realitzar un recorregut artístic.

Carles, t’ho vaig dir fa unes setmanes, em trec el barret per tot el que fas i sobretot per COM HO FAS: il·lusió, treball, esforç, perseverança i humilitat.  Moltes gràcies per la promoció que fas de l’Alt Empordà i sobretot del Port de la Selva, Felicitats i endavant !

2 pensaments a “Carles Bros: Il·lusió, treball, esforç, perseverança i humilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *