El Port de la Selva necessita un pla de turisme

Aviat farà dos anys que l’actual equip de govern va entrar al consistori del Port de la Selva, liderats per Josep Maria Cervera Pinart aquest es va comprometre a desenvolupar un pla de turisme pel Port de la Selva, tot esperant que arribi aquest nou pla espero, confio i desitjo que arribi ben d’hora perquè en un moment de resseció és vital que l’ajuntament lideri un projecte que sigui capaç de traçar estratègies i actuacions per impulsar l’economia d’un poble.

Assolir un turisme de qualitat és necessari i potser ha arribat el moment de fer el pas de canvi de model: Nous criteris de gestió, noves productes, nous sistemes de promoció, noves tecnologies, nous criteris ètics, nous referents, nous sistemes de transport, noves geografies, nous catàlegs, nous productes…el turisme que ve és radicalment nou, tot esperant el pla de turisme del Port de la Selva espero i desitjo que contempli tots aquests aspectes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *