Intel•ligència creativa

L’ajuntament del Port de la Selva m’ha enviat una informació de última hora i per aquest motiu  avui vaig tard, tenia un #DimartsNaps preparat i l’arribada d’aquesta informació m’ha fet rectificar el contingut de l’entrada al bloc.

Sort que tenia un pla B, la setmana propera tenia previst parlar de la importància de ser creatiu. El passat dimecres dia 16 d’abril vaig anar a la presentació del llibre Intel·ligència creativa  de Lucía Langa  i Franc Ponti. Els autors en aquest assaig desenvolupen set estratègies d’intel·ligència creativa:

– Zen (temps i espais per pensar)

– Po (desafiament provocatiu de convencionalismes)

– Open (connectar amb els altres per innovar millor)

– Flow (treballar creativament en equip)

– Emo (emocionar i crear experiències d’innovació)

– Happy (fer el que ens agrada)

– Team (substituir competició cega per col·laboració intel·ligent)

A aquestes 7 estratègies Lucía afegeix la seva experiència com a experta en coaching i habilitats directives i ens proposa un mètode per aprendre a observar-nos dins de cada estratègia.

Temps i espais per pensar; desafiament provocatiu de convencionalismes; connectar amb els altres per innovar millor; treballar creativament en equip; emocionar i crear experiències d’innovació; fer el que ens agrada i substituir competició cega per col·laboració intel·ligent grans consells que molts haurien de tenir present no només a nivell professional sinó també a nivell polític i personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *