Imagina i actua

Imaginar, com diu la mítica cançó de Lennon és molt important. Algunes vegades no aconseguirem allò que imaginem, però és molt pitjor no imaginar res, pensar que res és possible i que tenim que conformar-nos amb les misèries actuals.

No ens creiem que podem canviar les coses, ens hem acostumat a cedir responsabilitats a “uns altres” teòricament més preparats per fer-ho. Al meu entendre de forma inconscient, assumim de forma passiva la màxima: “les coses no es poden canviar així com així” i en conseqüència no fem res. Res més lluny de la realitat els canvis es produeixen amb la suma de moltes petites iniciatives individuals i col·lectives amb un objectiu comú en aquest cas: construir un futur millor. Si no contemplem i imaginem una millor societat no aconseguirem canvis que valguin la pena.

Sense utopies el canvi es fa molt difícil, cal tenir somnis vívids sobre el que volem aconseguir i traçar un camí el més potent possible per assolir els objectius. Cal aprendre a visualitzar en positiu i a imaginar que les coses poden canviar: Imagina i actua !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *