Col·labora al Dimarts Naps

v intr Treballar en comú amb algú, especialment en una obra literària, artística, científica. Aquesta és la definició segons el Diccionaril.cat de la enciclopèdia catalana… I treballar en comú és el que m’agradaria iniciar aquesta nova etava del DimartsNaps.

Una vegada traspassat l’antic bloc a la nova versió m’agradaria iniciar algunes seccions amb la col·laboració dels lectors. En un principi he pensat en col·laborar per mitjà d’algun article per el bloc i en la participació a la  secció fotografies.

Pel que fa al text hauria de ser una opinió, un suggeriment, una reflexió, alguna vivència,,, és a dir seguir la línia que vaig iniciar ara ja fa tres anys. Malgrat tot estic obert, si val la pena i crec que pot aportar valor al bloc a altres tipus de text.

Pel que fa les fotos han de ser 770/513 píxels i poden ser curioses, de denúncia o de Puestos, que ja se que està mal dit però és una paraula que m’agrada.

Podeu enviar els textos i les fotografies a pepmares@dimartsnaps.cat o et pots posar en contacte amb mi dins l’apartat contacte del DimartsNaps. Animeu-vos!   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *