Tot esperant el pla de turisme del Port de la Selva

Estic a l’espera que l’alcalde i regidor de turisme del Port de la Selva em faci arribar el nou pla de turisme del Port de la selva, pel que intueixo el turisme familiar tindrà un pes important. Ara bé en desconec quin és el pla estratègic i el pla d’actuació d’aquest futur pla.

Un dels aspectes que hauria de tenir en compte és el turisme sostenible definit per la declaració de Kerala com: “No es un tipo de turismo, sino una forma de llevar a cabo una actividad turística que implica a todos” aquesta nova tipologia de turisme busca perseguir un autèntic encontre amb el lloc de destí i la seva gent, per a conèixer i gaudir, al mateix temps que es treballa en el desenvolupament proponent alternatives i projectes.

Iniciar un desenvolupament turístic del Port de la Selva segons la declaració de Kerala al meu entendre ens suposaria força beneficis: turisme sostenible, turisme fora de temporada, turisme que aportaria valor a la població, entre molts altres.

3 pensaments a “Tot esperant el pla de turisme del Port de la Selva

 1. marisa

  Doncs ja poden anar insonoritzant l’Uff perque no poder dormir a les nits no és compatible amb turisme familiar.

  Respon
  1. dimartsnaps Autor de l'entrada

   Malgrat s’ha demanat per activa i passiva, res de res. És secret? No ho sabem perquè, però per ara si.

   Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *