L’Alt Empordà es mou

Figueres busca eines i ofertes perquè els visitants del museu Dalí es quedin a la capital empordanesa; Roses demana al Parc Natural del Cap de Creus que no dificulti les activitats; Llança i l’Escala exploren noves propostes turístiques; a Darnius s’organitza un Workshop i a Roses hi ha la primera jornada de treball transfrontarer amb més de 60 participants: L’Alt Empordà es mou.

L’Alt Empordà es mou, i és que no pot ser d’altra manera. La comarca es mou i la majoria de poblacions es mouen perquè l’Alt Empordà es troba en una difícil cruïlla: d’una banda, preservar la seva qualitat de vida i, per l’altra, donar a conèixer la singularitat dels seus elements patrimonials i culturals per tal de generar nous actius basats en l’economia de la societat del coneixement.

Nous criteris de gestió, noves destinacions, nous sistemes de promoció, noves tecnologies, nous criteris ètics, nous referents, nous sistemes de transport, noves geografies, nous catàlegs, nous productes… La gestió del turisme que ve és radicalment nova: Hem de transformar radicalment la manera de fer i gestionar el turisme perquè s’ha iniciat un canvi de paradigma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *