Canviar per millorar

Si una cosa va bé canvia-la, malgrat que pugui semblar una contradicció és la millor formula per evitar l’estacament dels projectes. Cal en tot moment pensar i actuar de forma innovadora i així ho defensa Franc Ponti al seu llibre Si funciona Cámbialo

Dimartsnaps va néixer ara ja fa tres anys i he modificat dues vegades el Blogger finalment dono un pas més i ben aviat podreu veure a les vostres pantalles el nou DimartsNaps, amb noves seccions, més fotografies, opinions, etc. i tot en un entorn web atractiu i adaptat a la tecnologia Responsive per seguir el DimartsNaps de qualsevol dispositiu.

Poder m’equivoco però Errare humanum est no podem oblidar que la persona que no comet errors és molt probable que no faci mai res. Estem construïnt el nou DimartsNaps…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *