Pacte per la llibertat

Avui dimarts Oriol Junqueras les 20.00h a la Cate de Figueres ens explicarà el PACTE per la LLIBERTAT. La Catalunya actual no té futur i menys si les decisions les prenen de forma arbitrària el govern espanyol. Sens dubte la millor manera de superar aquesta situació és posar en mans del poble de Catalunya la decisió sobre el seu futur. El dret a decidir és una eina indispensable per reactivar la nostra economia per sortir-nos de la crisi.

Avui tots els empordanesos i els gironins tenim una oportunitat per escoltar Oriol Junqueras (ERC) que s’erigeix com el líder més ben valorat a Catalunya amb una puntuació de 5,9, segons el sondeig que va fer el El Periódico i com un dels personatges clau per obtener la independencia de Catalunya.

Avui Oriol Junqueras, realitzarà una conferència a Figueres en que explicarà els punts principals de l’acord Parlamentari anomenat “Pacte per la llibertat”, que inclou la celebració d’una consulta sobre el futur de Catalunya abans d’acabar el 2014. Durant l’acte es repassaran tant els principals aspectes que recull el pacte com quins son els passos a seguir a partir d’aquest moment fins a la realització de la consulta del 2014. Tots aquells que vulgueu conèixer de primera mà com evoluciona el procés sobiranista de Catalunya o bé que vulgueu resoldre els vostres dubtes o incerteses hi esteu convidats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *