La meva opinió de les eleccions del 25N al programa ‘La Ventana’ de la cadena SER

Avui casualitats de la vida i gràcies a una amiga(i d’aquí li dono les gràcies per pensar en mi)  hem pogut expressar la nostra opinió en un mitjà Español d’àmplia repercussió com és el programa de Carles Francino La Ventana de la SER dos idees que crec que hem de tenir tots clar, i que he intentat expressar:

Entrevista PepMares a La Ventana de la cadena SER

“De forma democrática ha salido que la opción que quiere Cataluña es la independencia”

“Queremos la independencia, pero no con las políticas del señor Mas”

A l’entrevista ho he dit el President Mas declarava divendres: “El món ens està mirant i diumenge, a les urnes, hem de mostrar que som un sol poble en marxa” El poble ha parlat sr Mas i un sol poble que ha dit que vol la independència,   però, no només, és un poble convergent sinó que és divers: El poble ha dit VOLEM LA INDEPENDÈNCIA, però amb polítiques progressistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *