DIGUEM NO

L’exposició sobre Raimon es presenta demà dimecres a l´espai Anella de l´Arts Santa Mònica amb motiu del 50è aniversari de la seva primera actuació a Barcelona, amb la intenció de donar al cantautor Valencià una dimensió més internacional i apropar-lo a les noves generacions.
Casualitats de la vida avui he descobert que al Port de la Selva hi ha una empresa de nom Diguem No, una empresa que ha sabut reorientar-se i deixar el món de la contrucció per dedicar-se a l’explotació vinícola. D’aqui voldria felicitar als seus impulsors, per impulsar l’economia sostenible. Diguem no a l’economia especulativa i insostenible de la construcció i diguem no a la por de ser llei per a tots !

Ara que som junts
diré el que tu i jo sabem
i que sovint oblidem:

Hem vist la por
ser llei per a tots.
Hem vist la sang
—que sols fa sang—
ser llei del món.

No,
jo dic no,
diguem no.
Nosaltres no som d’eixe món.

Hem vist la fam
ser pa
dels treballadors.

Hem vist tancats
a la presó
homes plens de raó.

No,
jo dic no,
diguem no.
Nosaltres no som d’eixe món.

No,
diguem no.
Nosaltres no som d’eixe món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *