Aquest 11 de setembre sortiu al carrer !

En un primer moment serà un gran sacrifici però hem de tenir la il·lusió de lluitar en valentia i unitat per aconseguir la independència  de Catalunya. O ara o mai, Catalunya es troba immersa en un procés que pot desembocar en un gir històric: la llibertat i la Independència de Catalunya.

El 12 de setembre de 2012 no serem independents però en aquest sentit estic d’acord amb  Ramon Carner, president del CCN que va declarar: “un cop fet aquest gran acte de la ciutadania serà el govern qui, l’endemà, haurà de gestionar, en clau política, la força que li atorgarem al carrer”. I l’únic camí possible és la independència ! La il·lusió per aconseguir la llibertat ens haurà donat la suficient valentia per lluitar i sacrificar-nos tots units per aconseguir la llibertat i la independència del poble català.

 

Participeu, sigueu actius, dieu la vostra,,, aquest 11 de setembre sortiu al carrer i lluiteu per la independència de Catalunya, cap poble a obtigut la independència deprés d’una manifestació, però cap ha obtingut la independència sense manifestar-se !