Callar o revolució ?

No parlar, no dir res, guardar silenci. No obrir boca, no badar boca, emmudir, no obrir els llavis, no dir piu, altrament dissimular, servar silenci, ometre, amagar.. i jo em pregunto fins quan? Què cal que ens facin més? Més retallades, menys drets, menys serveis?  
Vivim en un moment excepcionalment dolent per una banda la greu situació de crisi econòmica i social i per l’altra la greu retallada de  drets nacionals i lingüístics que ens fa el govern del PP.
Sembla que les últimes retallades comencen a fer el seu efecte i els funcionaris espanyols han sortit al carrer, aquesta vegada no per celebrar les victòries de la Roja sinó per reclamar el que creuen que és just.
A Catalunya RES!  CiU ja ha anunciat una 4rta retallada i el país ha restat immòbil la classe dirigent catalana està lligada de mans i peus, és incapaç de posar en marxa cap pla per reactivar la economia, ni per demanar la Independència.
Fins quan callarem? Jo penso que això només ho pot arreglar una revolució (tant de bo no sigui violenta i es faci de forma pacifica) altrament viurem sotmesos a la tirania del neoliberalisme, per sempre més. És hora de reaccionar i #quesejodan !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *