Pagar

Satisfer el preu (d’una cosa que hom compra, rep, etc). La llum, els medicaments, el gas, l’aigua, els peatges de l’autopista el deute de Bankia i ara al Port de la Selva també paguem per aparcar.
Pagar els plats trencats; pagar el beure; cornut i pagar el beure; pagant, sant Pere canta; pagar amb escreix, etc. la llista és prou llarga de les frases fetes referents al fet d’haver de satisfer el preu(Pagar)
El més trist de tot és que la majoria dels serveis  i coses que paguem no s’ajusten al preu real, son injustes, abusives, i algunes com les autopistes o el pagament del deute de Bankia son fins i tot indecents.
A Catalunya per postres vivim l’espoli fiscal d’Espanya, per informar a la  ciutadania ERC presenta: ‘Prou espoli. Ara república catalana’. Si el govern espanyol rebutja el concert econòmic, la via que quedarà serà la de construir la república catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *