Som cornuts, paguem el beure i ara a sobre se’ns pixen a sobre !

Reunió del Banc central Europeu a Barcelona (500.000€ de despeses en seguretat dels 8 membres), 10.000 milions d’euros retallats en sanitat, injecció de 10.000 milions d’euros per rescatar Bankia,  inversió en més de 200 milions d’euros per l’AVE a Galicia, manca de pressupost per finalitzar la connexió d’AVE amb França, les autopistes de Madrid deficitàries per això es decideix allargar la concessió de les catalanes a Abertis per compensar -aquestes si que en poden treure suc-, augment d’impostos, retallades espanyoles i catalanes, pacte fiscal trencat, manca d’idees per sortir de la crisi i per postres declaracions del president d’Extremadura,…Diria moltes coses però segurament em posaria a l’altura d’aquest pobre senyor!
… Poder és l’hora que ERC-CUP-CiU i totes les organitzacions catalanes amb un tall més o menys sobiranista comencin a pensar que només hi ha una via, millor ens deixem les ideologies(esquerres i dretes) i intentem deixar les nostres diferencies per aconseguir la única solució possible als nostres mals de caps la INDEPENDÈNCIA ! Som cornuts, paguem el beure i ara a sobre se’ns pixen a sobre ! ja n’hi ha prou no ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *