Agafar el toro per les banyes

Fa unes setmanes criticava que l’actual govern de la generalitat que no sembla tenir un model clar de desenvolupament econòmic. Poc després Jordi Martí company i alcalde de Sant Pere Pescador m’escrivia unes línies sobre la gestió d’un poble en èpoques de crisi, Martí deia: “…Ara bé, una bona acció de govern municipal no va lligada únicament a realitzar una gestió economicofinancera excel·lent sinó a tenir un projecte de poble o ciutat creïble, clar i saber-lo transmetre i comunicar bé als teus conciutadans”.
Poder és hora que ens deixem de romanços i agafem el toro per les banyes, lo fet ja està fet ! És hora de deixar de només buscar culpables i és hora de començar a proposar ! Una amiga fa poc va actualitzar el seu estat al Facebook:  Criticar és de franc… Et felicito fill/a! i jo diria més i lamentar-se també és de franc !
Jo fa temps que critico, només recordar que porto cinc anys com a cap de la oposició del Port de la Selva, però a l’hora intento aportar solucions i aplaudeixo i felicito les bones actuacions. Actualment crec que hi ha la tendència per part dels nostres dirigents a queixar-se i a prendre mesures a curt termini, en clau electoralista i de partit.
Cal emprendre mesures ja ! mesures valentes, pensant a mig i llarg termini, mesures que ens permetin construir una Catalunya prospera, socialment justa i sostenible amb el medi ambient i per suposat sense passar per Madrid, el primer pas la Independència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *